14.11.2017 Новини

Нова корпоративна идентичност на БПД

Компанията променени своята корпоративна идентичност с ново лого и съкратено име - BPD.

Екипът на BPD обедини усилията си и постигна нова идентичност, която да обединява ценностите и ползите в портфолиото на компанията и да зарежда бъдещите проекти със същите тези ценности. „Вярваме, че тази промяна ще е лесна за възприемане и името BPD ще продължи да бъде синоним на силни идеи и активи, които са гаранция за надеждност и просперитет. Целта на тази вълнуваща промяна е да постигнем синергия между различните логистични паркове и услугите, които BPD предлага на клиентите си. Новото лого и име допринасят визуално за тази трансформация“, коментира Филип Пашов, управител на компанията.

Знаковите логистични и индустриални проекти на ключови локации от портфолиото BPD ще се идентифицират с присъствието в страната чрез географски локации. Логистичен Парк Варна се трансформира в BPD Varna; Логистичен Парк Русе се трансформира в BPD Ruse; Логистичен Парк София Ринг се трансформира в BPD Sofia East; Индустриален и Логистичен Парк Плевен  се трансформира в BPD Pleven;  новият имот в Западна София с площ от 30 00 кв.м получава име: BPD Sofia West и др.

BPD е в процес на обновяване брандирането на всички свои паркове и корпоративни материали съгласно новата корпоративна идентичност.

Снимки от изграждането на Логистичен Парк София Ринг Научи повече